• Chugoku Paints – 3D schets uitbreiding

  • Chugoku Paints – vogelvlucht bestaand

Projectnummer: 5027
Opdrachtgever: Chugoku Paints
Sector: Industrie
Project: Nieuwbouw expeditiemagazijn
Adres: Sluisweg 12, 4794 SW Heijningen
Bouwjaar: 2021

Al sinds 1978 mogen wij Chugoku Paints (voorheen Camrex) uit Heijningen tot één van onze vaste klanten rekenen. Chugoku paints is o.a. één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van maritieme coatings. Op de locatie in Heijningen hebben we de afgelopen 43 jaar alle uitbreidingen en aanpassingen van de fabriek mogen verzorgen.

Nu is het moment gekomen om het oudste deel van de fabriek volledig te vervangen voor een compleet nieuw expeditiemagazijn. Dit nieuwe gebouw wordt volledig uitgevoerd in prefab beton en biedt ruimte aan ruim 400m2 stellingruimte.

De sloop van het oude magazijn en de bouw van dit nieuwe magazijn gaan plaats vinden tijdens het volledig operationeel zijn van de verffabriek. Hier zit dan ook de grootste uitdaging. Om dit mogelijk te maken zal in het bouwteam worden gewerkt met diverse partners: Willy Naessens, Van Rennes, Tebodin Bilfinger, Cegelec en Hi-safe.

Midden Nederland Bouwingenieurs BV treedt in deze setting op als bouwdirectie en coördineert alle werkzaamheden om ervoor te zorgen dat de bouw soepel verloopt en dat de belemmering voor de bedrijfsvoering van Chugoku tot een minimum wordt beperkt.